BEVÆGELSE

DANSESAL

(OBS. Dansesalen er ikke tilgængelig og kan ikke bookes
indtil d. 1. januar 2022)

Vi har midlertidigt et danselokale der er åbent. Lokalet bliver også brugt til hyggekrog og Ungdomsskolehold. Dansesalen er lokalet, hvor danseglade unge har bevægelsesfrihed. Der er to søjler i lokalet, men til gengæld er der højt til loftet og ghettoblaster. Vi arbejder på at der snart bliver et fedt danselokale med et lækkert dansegulv og spejle.


LØBEKLUB

Hver mandag kan du løbe sammen med Mo’s Friends, en løbeklub for unge der nyder friluft og bevægelse i Aarhus området. Holdet er gratis at deltage i.


YOGA

I UKH har vi gratis yoga-hold, for dig der søger mindfulness og en rolig start på dagen. Følg med i vores kalender og på Facebook, for at se den næste yogatime.


PARKOUR

I UKHs lille hal har vi fået et parkourstativ med madras. Har du brug for at svinge dig i armene og teste din balance, er dette stedet for dig! Du kan altid benytte dig af lokalet i vores åbningstider.


BOOKING

januar 2022
man tirs ons tors fre lør søn
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
Din konto / Login / Opret
Both fields are required to log in.

An email address is required to reset your password.

Both fields are required to log in.

An email address is required to reset your password.

Dine bookinger

Please log in to view your upcoming appointments.

Regler

Det er muligt for alle at booke en tid i Musikstudiet og du kan booke to tider om ugen. Før du kan tage studiet i brug på egen hånd, skal du have en kort intro til udstyret. Når du booker, kan du i kommentarfeltet skrive om du er førstegangsbruger.

Book altid mindst én uge frem i tiden! Du modtager en bekræftelse pr. e-mail, når din tid er godkendt. En studietid har en varighed på 3 timer, og du kan max booke to tider i forlængelse af hinanden. Udebliver man fra sin studietid i mere end 20 minutter, frigives den til brug for andre. Før du booker, så husk:

  • Ingen alkohol eller stoffer!
  • Ingen mad og drikkevarer i studiet.
  • Flyt venligst IKKE rundt på kabler og stik.
  • Ryd op efter dig inden du går – tak!

%d bloggers like this: