Design

Syværkstedet

Er for dig, der gerne vil lappe et hul, selv designer tøj eller blot vil øve dig i dine håndarbejds-skills. Vi har et udvalg af stof, tråd og garn som du er velkommen til at bruge af. Der er 10 symaskiner, hvoraf én er overlocker. Der er et ungdomsskolehold i syværkstedet hver onsdag aften og gruppen Sewing Club Aarhus hver tirsdag aften. Hvis du vil vide mere om værkstedet, kan du skrive en mail til Malene, eller komme forbi UKH og se lokalet.


BOOKING

February 2023
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
Din konto / Login / Opret
Both fields are required to log in.

An email address is required to reset your password.

Both fields are required to log in.

An email address is required to reset your password.

Dine bookinger

Please log in to view your upcoming appointments.

Regler

Det er muligt for alle at booke en tid i Musikstudiet og du kan booke to tider om ugen. Før du kan tage studiet i brug på egen hånd, skal du have en kort intro til udstyret. Når du booker, kan du i kommentarfeltet skrive om du er førstegangsbruger.

Book altid mindst én uge frem i tiden! Du modtager en bekræftelse pr. e-mail, når din tid er godkendt. En studietid har en varighed på 3 timer, og du kan max booke to tider i forlængelse af hinanden. Udebliver man fra sin studietid i mere end 20 minutter, frigives den til brug for andre. Før du booker, så husk:

  • Ingen alkohol eller stoffer!
  • Ingen mad og drikkevarer i studiet.
  • Flyt venligst IKKE rundt på kabler og stik.
  • Ryd op efter dig inden du går – tak!

%d bloggers like this: