FORM. FARVE. FØLELSER

Ungdomskulturhuset inviterer til skulpturworkshoppen FORM. FARVE. FØLELSER.

Der arbejdes med ukonventionelle materialer, genbrug og farver. Workshoppen kommer dels til at bestå af en introduktion til farver og formgivning. Derefter vil arbejdsprocessen målrettet bestå i at få en fornemmelse for materialer og formers individuelle kvaliteter, og skal munde ud i et antal ”store abstrakte skulpturer”, som inkorporere følelser, farver og former. For at gøre udarbejdningen en smule mere konkret vil der være et sæt dogmer som deltagerne kan lægge sig op af.

Ungdomskulturhuset holder Spacefestival d. 26 august med titlen FARVE OG FØLELSER. Her er det planen at vi udstiller skulpturerne.

Praktisk: Det koster 50 kr. at deltage alle tre dage. Du melder dig til ved at købe billetten her.

Det forventes at man deltager alle tre dage, men tiden kan godt være lidt fleksibel for hvornår man som deltager kommer og går.

Workshoppen foregår udenfor ved terrassen hvis vejret er godt. Er det møgvejr står vi i Parkoursalen og arbejder.

Der er fællesspisning mandag og tirsdag hvor det er muligt at spise med hvis der bliver så meget flow at vi arbejder mange timer på værkerne.

Er man forhindret i at komme så tidligt på dagen så kontakt workshopholder Thomas Brodersen på mail; Thomas.brodersens@gmail.com

Workshoppen kommer til at foregå mandag, tirsdag og onsdag (8.,9. og 10. august) Kl. 14-?

Underviser; Thomas Brodersen. Kunstner, arkitektstuderende og workshopholder.

%d bloggers like this: