Copy of Kalender

 

kalender

 


   

Husmøder

UKH er de unges hus, og derfor er de unge også med til at bestemme, hvordan huset skal drives og hvilke aktiviteter og arrangementer der skal finde sted i UKH. Alle større beslutninger træffes på de faste husmøder, som finder sted hver anden torsdag kl. 17. Alle unge er velkomne til at deltage i møderne, der forgår på bedste dialogiske vis.

Er du ikke bruger af UKH, men fx gerne vil lave et arrangement i UKH, så skal du møde op til et husmøde, og fortælle om dit projekt. Du skal sætte dit punkt på dagsordenen, som hænger på væggen ved indgangen eller kontakte en af de ansatte, som kan sætte punktet på for dig. Husmødet træffer beslutning, om det er muligt at imødekomme dit ønske.

 Kommende events

I UKH afvikles mange større og mindre events.

Det er huset brugere, som står bag de forskellige arrangementer. Der er arrangementer som er fast tilbagevendende og andre er enkeltstående.

Alle arrangementer slås op på UKHs Facebook side, som du finder her: https://www.facebook.com/ungdomskulturhuset/

 

UKH event

I UKH bliver der afholdt masser af forskellige events. Er du er interesseret i at holde et event, kan du få hjælp til afvikling af husets eventgruppe.

Mere info kommer!

 

SPACE – UKH’s festival

UKH arrangerer hvert år en kunst- og kulturfestival, som er døbt SPACE. SPACE er tænkt som en platform for helt unge kunstnere, scenekunstnere, forfattere, musikere, artister m.fl., som har noget på hjertet og som er klar til at møde et publikum. Derudover indeholder SPACE dialoger, foredrag, mad og hygge.

Talent Aarhus

Med en treårig bevilling fra Slots- og Kulturstyrelsen, har Kulturforvaltningen igangsat et lokalt samarbejde omkring kunstnerisk talentudvikling i kommunen. UKH er partner i projektet og vil bl.a. komme til at arrangere nogle talentcafé arrangementer og festivaler i dette regi. Hvis du ønsker yderligere information om Talent Aarhus, så kontakt Lone.

%d bloggers like this: