Startkursus i 3D

Lær at benytte og navigere i programmet Blender over en todages workshop så du endelig kan gøre dine 3D-drømme til virkelighed!

Hvad er Blender?
Blender er et open-source (altså gratis) 3D program, der kan bruges til at modellere, skulpturere, texture, animere og simulere – rigtig, rigtig meget. Derfor kan det også være svært at vide hvor man skal starte. På kurset har du mulighed for at lære de fundamentale nødvendigheder, for at kunne bruge programmet, med en underviser der guider dig igennem, og kan hjælpe dig videre, hvis du sidder fast.

Hvad lærer vi?
På kurset tager vi en praktisk gennemgang af de helt basale elementer af Blender. Vi lærer hvordan vi navigerer i programmet, og hvordan vi indstiller det bedst. Fordelt på 2×4 timer skal vi prøve at bygge et rum i skala ud fra en virkelig plantegning. Øvelsen giver et godt indblik i Blenders grundlæggende værktøjer, og hvordan vi begår os i programmet. Til sidst i kurset gennemgår vi, hvordan man bedst lærer mere. Hvad er bedst at tage fat på først, og hvilke online ressourcer er der til rådighed?

Hvem er din underviser?
Jeg hedder Jonathan Vitting Nielsen, og jeg går på Det Jyske Kunstakademi. Jeg har arbejdet udførligt med Blender og 3D i 2 år, siden jeg selv fik et lignende kursus. I min praksis opstiller jeg digitale avatarer i Blender, og animerer dem på forskellige måder.

www.jonathanvitting.dk

Tilmeld dig workshoppen ved at sende en mail til rmor@aarhus.dk.

OBS. Tilmeldingsfristen er d. 1. August!!

Der er egenbetaling på 50 kr. for at deltage i workshoppen.

%d bloggers like this: