EVENTS I UKH

EVENTS I UKH

I UKH afvikles mange større og mindre events. Det er husets brugere, som står bag de forskellige arrangementer. Der er arrangementer som er fast tilbagevendende og andre er enkeltstående. Her i kalenderen kan du finde alle fremtidige events i UKH.

Er du interesseret i at arrangere et event, så giv os et kald eller send en mail med en kort beskrivelse af din/jeres idé. Hos os er der mulighed for at afholde kulturevents som f.eks. loppemarked, koncerter, foredrag eller fernisering. 

Obs: Vi lejer ikke ud til fester og privatarrangementer!

UKH Update

Ungdomskulturhuset er et do-ocracy, derfor er det dem der deltager, der har mulighed for medbestemmelse. UKH Update er vores husmøder, hvor kan du komme med forslag, stille spørgsmål og være med til at forme vores allesammens UKH. Her opdaterer vi hinanden på aktiviteter i huset. Det er også her vi tager beslutninger om, hvordan UKH skal drives fremover, om nye projekter og samarbejder. UKH Update afholdes en gang om måneden.

Er du ny i UKH, er mødet en oplagt mulighed for at præsentere dig selv og lære os andre at kende. Hvis du gerne vil lave et arrangement, kan du fortælle om dit projekt her. Deltagerne til mødet beslutter, om det er muligt at imødekomme dit ønske. Mødet er åbent for alle husets brugere, nye som gamle. For at husets interesser kan blive varetaget på bedste vis, opfordrer vi alle der kan, til at deltage – således at huset er bredt repræsenteret.

Du kan læse mere om vores kommende events i kalenderen eller på facebook.

SPACE Festival

UKH arrangerer hvert år en kunst- og kulturfestival, som er døbt SPACE. SPACE er tænkt som en platform for helt unge kunstnere, scenekunstnere, forfattere, musikere, artister m.fl., som har noget på hjertet og som er klar til at møde et publikum. Derudover indeholder SPACE dialoger, foredrag, mad og hygge.

%d bloggers like this: