KUNST

KUNST

Åbent Atelier

Fotoknips. Penselstrøg. Skitsering. Udforming. I Åbent Atelier har du mulighed for at få en arbejdsplads sammen med andre unge kunstnere. Her kan du som ung kunstner indrette dig og være en del af et kreativt fællesskab. Du bliver en del af et inspirerende miljø, hvor kunsten breder sig fra lærredet, udover resten af rummet og i hele huset. Det er dig der styrer processerne. Her bliver skabt masser af flotte billeder, skulpturer og afholdt udstillinger.

Det koster ikke noget at benytte atelieret, men du skal selv medbringe materialer. Er du interesseret i at blive registreret til at kunne bruge atelieret? Så skriv en mail til Malene.


Udstillinger i UKH

Der er mulighed for at udstille sin kunst i UKH til enhver tid. Hvis du mangler et sted til fernisering kan du kontakte Malene eller en af de andre ansatte, for at høre mere. Du er desuden altid velkommen til at komme forbi og tage en snak med os om dine muligheder i huset.


Mørkekammer

I mørkekammeret kan du fremkalde dine  analog film og fremkalde papirbilleder på gammeldags maner. Mangler du skills, men er vildt interesseret i kunsten at fremkalde dine egne film, så hold øje med mørkekammer-workshops på UKH intern eller kontakt Malene på e-mail: malfa@aarhus.dk


Grafisk Værksted

I grafisk værksted kan du komme til at lave rammetryk eller seriegrafitryk. Vi får silkerammer i forskellige størrelser, som du kan benytte hvad enten du trykker på papir, træ eller tekstil. Trykker du på hårde flader eller papir, skal du medbringe din egen akrylmaling, når du trykker. Vil du lave tekstiltryk vil der være brugerbetalingen, som svarer til de udgifter, der er forbundet med ens forbrug. Man komme hverken til at betale mere eller mindre for de materialer end det koster i indkøb.  Emultion, pigmentfarve og fortykkelsesmiddel vil blive målt op og afregnes når man er færdig med projektet.


%d bloggers like this: