LEJ ØVELOKALE OG PROJEKTRUM

UKH er bygget op omkring ideen, ’frihed under ansvar’ og det bærende element er tillid mellem alle der kommer i huset. Tillid til at man bidrager til fællesskabet. Tillid til at man hjælper hinanden. Tillid til at vi sammen kan skabe bedre rammer for kultur og ungdomsliv i Aarhus, hvis vi gør det i fællesskab.

Som fast lejer af et lokale i UKH bærer man et specielt ansvar for, at huset fungerer i dagligdagen, da man kommer fast hele året rundt, modsat mange andre brugere der kommer uregelmæssigt når det lige passer. Derfor er det enormt vigtigt for alle nuværende brugere, både ansatte og unge, at gøre alle ansøgere klart hvilken ånd, vi håber at nye lejere vil være med til at bibeholde og videreudvikle. Du kan læse mere om UKH her.

Kontakt Henrik for mere information om leje af lokaler i UKH.


ØVELOKALER og PROJEKTRUM

Kunne du tænke dig at leje et lokale? Vi har 16 lokaler vi lejer ud til kreative unge, som gerne vil have deres eget øvelokale, projektkontor, atelier mm. Du kan leje et lokale for 6 måneder ad gangen. Lokalerne har forskellige størrelser, men koster alle 700 kr. pr. m2 pr. år. Du kan søge om øvelokale i december og i juni. Vi er et brugerstyret hus og derfor forventes det også, at du involverer dig aktivt huset og vores mange aktiviteter.


%d bloggers like this: