MAD

CAFÉ OG KØKKEN

Her er du velkommen til at gøre dig godt tilpas med at lave lektier, spille brætspil, nyde en gratis kop kaffe eller kaste dig selv på sofaen. Vores madsamfund finder også sted her. Du er velkommen til at bruge køkkenet, hvis du ønsker at lave mad. Større grupper kan også bruge køkkenet til madlavning på møder eller sammenkomster i UKH, men lad os det vide på forhånd.

MAD SAMFUND I UKH

I UKH har vi 3 gratis madfællesskaber for unge mellem 15 og 30 år. Som deltager bidrager man med menuideer, at lave mad, shoppe og lave retterne.


FÆLLESSPISNING (Fælles dinning)

Til UKHs fælles spisning laver vi et lækkert måltid sammen, som vi nyder i hinandens selskab. Forskellige spisevaner er altid taget i betragtning, men husk at lade os vide før arrangementet. Alle deltagere deltager i madlavning og retter. Tilmelding finder sted senest samme dag som arrangementet.
I øjeblikket mangler vi et par madglade folk, der vil tage initiativ til næste fællesspisning. Hvis du og dine venner ønsker at planlægge et fælles måltid, kan du kontakte os via telefon eller sende en besked på Facebook. Man behøver ingen erfaring.


MADMEKKA

Madmekka er et samlingssted for unge flygtninge og andre unge danskere. Hver mandag laver DFUNK en madcafé i UKH, hvor vi taler, spiller spil og laver mad sammen. Alle er velkomne! I DFUNK har man oplevet, at mad – uanset om man laver den, spiser den eller begge dele – bringer mennesker sammen på tværs af sprog og kultur. Mad giver mulighed for at dele på tværs af kulturer og giver en god mulighed for at tale sammen, selv når folk ikke deler det samme modersmål. De frivillige og deltagerne laver menuen sammen, og køber og tilbereder også maden i fællesskab. Hvis du vil vide mere om Madmekka, kan du læse mere her eller blive medlem af Facebook-gruppen.


VERDENS KØKKEN

I World Kitchen laver vi autentisk mad fra forskellige lande. Vi er en blanding af både internationale og danske studerende. World Kitchen afholdes hver tirsdag i UKH. Forberedelse begynder kl 16:00, og vi spiser kl. 19.
Vi er på udkig efter “Kokke for en nat”, der ønsker at lave mad fra deres hjemlande. Hvis du ønsker at være kok, bedes du kontakte en af administratorerne med følgende oplysninger:

  • Hvilket land du laver mad fra
  • En indkøbsliste med alle ingredienser

Vi vil betale for ingredienserne og købe dagligvarer. Det er gratis at deltage! For yderligere information kontakt os på e-mail worldkitchenukh@gmail.com eller på Facebook: World Kitchen/ Verdenskøkkenet


%d bloggers like this: